Blogg

Hud

Min favoritt: Solkrem til kropp!

Copyright Silje Austnes

Jeg har i det siste fått veldig mange spørsmål om jeg kan anbefale en god solkrem til kropp. Jeg er veldig kresen på hudprodukter, og solkremer er ikke noe unntak. Men jeg har funnet en fantastisk solkrem, som vi nå selvfølgelig har tatt inn på Beths Medispa. Kun det beste er godt nok:)

Matis_Reponse_Soleil_Sun_Protection_Body_Milk_SPF20_150ml_1386083690

Matis Réponse Soleil Sun Protection Milk For Body SPF 30 er en lett påførbar kroppskrem som gir en effektiv solbeskyttelse og har en behaglig duft. Réponse Soleil Sun Protection Milk inneholder Antileukine 6 som er et algekstrakt som beskytter hudcellene mot DNA-skader og eldring av huden. Den inneholder også  Tyr-excel som øker pigmentcellenes produksjon av melanin. Réponse Soleil Sun Protection Milk gir økt solbeskyttelse og en jevnere brunfarge. Réponse Soleil gir en bredspektret solbeskyttelse med mykgjørende og beroligende ingredienser, samt antioksidanter som beskytter mot aldring av huden gjennom å beskytte både mot UVA- og UVB stråler.

Dette er en fantastisk god solkrem for kroppen, ikke fet i konsistensen og kan brukes av alle hudtyper.

Klem Silje:)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like