Blogg

Supermatens dag i Norge!

Copyright Silje Austnes

Er du nysgjerrig på supermat?

Jeg er stor fan av supermat og supernatures produkter, derfor vil jeg bare tipse alle dere lesere om at i morgen, 29.april, er det supermatens dag! Over 300 steder i hele Norge kan dere delta på denne dagen!

11

29.april 2014 får det norske folk sjansen til å smake på og lære mer om supermat i alle landets helsekostbutikker – på over 300 steder i Norge. Og med supermatekspert John Opsahl i spissen vil vi sette fokus på den norske frokosten. For vi spiser ikke så sunt som vi tror – hvor sunn er egentlig din frokost?

Ofte tyr vi til lettvinte løsninger med mye sukker og lite næringsstoffer. Man har dårlig tid, lite kunnskap, og spiser ikke nok frukt og grønt. Hvordan kan supermat revolusjonere frokosten for det norske folk?

Vi spiser kun 1 om dagen! En ny britisk studie har funnet at det gamle slagordet 5 om dagen bør byttes ut med 7 om dagen, det vil si 700gr per dag. Det vil redusere risikoen for for tidlig død med 42% sammenlignet med om du spiser mindre enn 1 om dagen som nordmenn faktisk gjør. Kostholdet vårt domineres av ferdigmat, sukker og dårlig fett. I en frokostshake med supermat laget på under to minutter kan du enkelt få i deg 7 om dagen og kompensere for et dårlig kosthold.

Supermat den kategorien matvarer som har aller bredest innhold av næringsstoffer, og er verdens hurtigst voksende helsetrend. Supermat er en enkel måte å få i seg mat som har et høyt næringsnivå av vitaminer, mineraler og fettsyrer – uten kompliserte dietter. På supermatens dag får du muligheten til å teste ut dette.

«Med supermat kan ditt vanlige usunne kosthold løftes til å bli supersunt uten at du trenger å gjøre endringer.» sier supermatekspert John Opsahl.

uten navn

Dagen arrangeres av Supernature, den ledende aktøren på supermat i Norden,i samarbeid med alle landets helsekostbutikker gjennom kjedene Life, Sunkost og H-kjeden. Over 300 steder kan du få smake på Supernature supermat på Supermatens dag.

John Opsahl er forfatter, helsecoach og Nordens fremste ekspert på supermat.

Du vil kanskje også like