Blogg

Det perfekte pudder

Copyright Silje Austnes

Mitt absolutte favorittpudder er PurePressed Base fra Jane Iredale. Dette mineralpudderet får huden til å se helt fantastisk ut, i tillegg beskytter Jane Iredales PurePressed Base mot de skadelige UVB/UVA-stråler uten bruk av irritasjonsfremkallende kjemikalier. Det inneholder i tillegg solfaktor 20!

IMG_0886

Pudderet er tilsatt algeekstrakter, som kommer alle hudtyper til gode. Disse avanserte havmineraler er nærende for moden hud, lindrende på sart hud, forhindrer tap av fuktighet og beskytter mot skader fra UV-stråler. Dette pudderet er det jeg anbefaler alle mine pasienter til å bruke under en Obagi-kur, da det har en svært god dekkevne.

jane-iredale-pure-pressed-base-2

Jane Iredale PurePressed Base er et fantastisk pudder for alle uansett hudtype og hudprogram, da det gir en silkemyk finish. Det dekker rødhet i huden perfekt, uten å se ut som en maske.

Janeiredale_face

Klem Silje:)

Husk å følge meg på:

Facebook: Silje Austnes: Beauty & Anti-aging

Instagram: @siljeaustnes

Du vil kanskje også like