Blogg

Hudforbedring, før og etter!

Copyright Silje Austnes

Mange lurer på hvordan man ser ut under en «Obagi-Kur». Det varierer selvfølgelig veldig fra person til person hvordan bivirkningene under denne kuren er, og selvfølgelig på hvor lenge man ser «mindre-pen-ut». Et skreddersydd obagiprogram er veldig inviduelt tilpasset, alt etter utgangspunkt, alder og hudproblematikk.

Men jeg anbefaler alle å ta en titt på bloggen til vakre Tine fra bloggen Osloinchanel for å ta en titt på hvordan hennes hudprosess har vært, da hun har lagt ut flotte bilder underveis.542038-9-1379960030401 Hun har lagt ut bilder hver eneste uke i hele 18 uker, spennende!

542038-10-1391590765988

Jeg minner om at en obagi-kur skreddersys for hver enkel hud. Å at hennes program er skreddersydd for hennes hudproblemer. For et tilpasset program er det viktig at en dyktig behandler setter opp et program som er spesielt tilpasset deg:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like