Blogg

Hud

Sov i luksus – AVSLUTTET

Copyright Silje Austnes

Mange sover på siden eller magen når de sover. Men visste du at dette setter sine spor i ansiktet?

beautysleep

Det kan hos mange være veldig tydelig hvilken side av ansiktet de sover på om natten. Vi sover ca 8 timer i strekk, det er mange timer hvor ansiktet ligger i klem mot puten. Man får rett og slett flere linjer og huden blir mer «dratt» på den siden man sover på. Håret får også slitasje av dette, ved at håret kan bli tynnere og bli mer slitt på den siden som får mest friksjon om natten.

Stjernenes favoritt

Men det finnes råd for forebygging av disse «sove-rynkene»! Branche putetrekk i 100% Premium charmeuse mulberry silke er hollywoods best bevarte hemmelighet for en vakrere hud, også mens man sover. Både Oprah, Kim Kardashian og Beyonce har gått ut å fortalt at dette er det eneste putetrekket de bruker. I tillegg har Branche putetrekk blitt lovpriset i mange store amerikanske magasiner. Jeg har brukt dette i en mnd, og merker stor forskjell!

ivory(1)

Branche putetrekk inneholder faktisk hele 18 aminosyrer i den eksklusive silken, akkurat som huden og håret. Branche forebygger faktisk dannelsen av rynker mens du sover. I tillegg beskytter og pleier sensitiv hud og hår, og gjør håret flattere, blankere og fri for floker. Det reduserer også unødvendig hårtap, men frisyren og stylingen holder seg bedre.

branche-charmeuse-case-590

Så sov i luksus mens du forebygger rynker og beskytter håret!

Giveaway

For å feire at bloggen har steget med mange hundre likes på bloggens facebookside i januar, er det på tide med en giveaway! Nå kan også 2 av dere lesere vinne deres eget Branche putetrekk i 100% silke!

Alt dere trenger å gjøre er:

– Legg igjen en kommentar under om hvilken farge dere ønsker å vinne (rosa, creme eller hvit).

-Del dette blogginnlegget på din facebookside eller instagram.

Vinneren trekkes 7.februar.

VINNERENE ER: Camilla (svarte 06.02.14 klokken 00.26) & Gry (svarte 02.02.14 klokken 11.36)

(Mange lurer på hvor man kan få kjøpe disse fantastiske putetrekkene, de har vi nå fått inn på Beths Medispa:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like