Blogg

Hud

Skreddersy ditt hudprogram

Copyright Silje Austnes

Om man ønsker en sunn, ungdommelig og frisk hud kan det være smart å få litt hjelp på veien. Om man er usikker på hva som er riktig for ens egen hud er det lurt å får et skreddersydd hudprogram hos en dyktig dermatologisk behandler. Produkter som passer en person, er ikke nødvendigvis de riktige for en annen. Vi har alle ulik hud, og produkter må være inviduelt tilpasset, for å balansere huden på riktig måte for maksimal effekt.

Aging-Process-Skin-Care-Aging-Skin-Fight-Aging-Care-For-Aging-Anti-Aging-Advice-Anti-Aging-Slow-Down-Aging-Aging-Process-Naturally-Aging-Face

For lettere hudproblemer kan en hudpleier hjelpe deg på riktig vei.  Om man har spesifikke hudproblemer, eller om man ønsker en mer dyptgående hudforyngelse er det lurt å gå til en dyktig medisinsk hudbehandler som kan hjelpe en til å finne de riktige produktene for ens egen hud. For alvorlige hudlidelser er det alltid anbefalt å oppsøke fastlege/hudlege.

ZO-before-after

Vær forsiktig med eksprementering, spesielt ved produktkjøp på nett. Feil bruk og ingen oppfølging kan gi skader på huden, gå derfor alltid til en autorisert og dyktig behandler.

Obagi-Nu-Derm-4

Et godt hudprogram er viktig, både for kvinner og menn, i alle aldre.

Du vil kanskje også like