Blogg

ZO Medical: Vitascrub

Copyright Silje Austnes

Dagene er mørke, temperaturen svinger og mange føler seg både gusten og sliten i huden.

Nå er det på tide å få glød i huden før jul!

Facial-Scrub

En enkel og effektiv måte å få opp gløden i huden er å eksfoliere/peele huden med en god skrubb hver kveld. Bort med de døde hudcellene som gir det grå skjæret i huden, og frem med sunn og frisk hud. Eksfoliering får også opp sirkulasjonen i huden som gjør at cellefornyelsen går raskere og kremer penetrerer dypere i huden. Jevnlig peeling av huden gjør huden jevnere og klarere, i tillegg til å redusere porer og kviser. Det er også et must for å få makeupen til å sitte pent på huden.

ZO Medical har nå kommet med en fantastisk ny peelingkrem, perfekt for en dyp og god eksfoliering av huden.

zo-medical-vita-scrub_blogline

Vitascrub fra ZO Medical er en mild skrubb som effektivt fjerner smuss, talg og urenheter. Den gir både en kjemisk og fysisk eksfoliering ved hjelp av unike AHA- og BHA-system som fjerner døde hudceller. Den inneholder også mikroperler og mikrosfærekrystaller gir dobbel mekanisk eksfoliering. De fjerner døde hudceller, øker sirkulasjonen og forbedrer hudstrukturen. Vitascrub hydrerer ny hud slik at den forblir myk og fuktig, samt vitamin A, C og E frigjøres gradvis og gir kontinuerlig beskyttelse mot frie radikaler.

En rask, enkel og effektiv måte å få mer glød i huden. Passer både kvinner og menn:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like