Blogg

Sover du dårlig?

Copyright Silje Austnes

En mørk vinter kan gjøre en både trøtt og sliten.

Lite dagslys og en travel tilværelse kan gjøre at noen sliter med å sovne på kvelden, eller at man våkner tidlig på morgenen. Eller så føler man seg bare trøtt og sliten uansett hvor mye man sover.

Det er mye supermat som bare roer ned kroppen og også kan hjelpe deg å sove godt, noe mange av oss sliter med fordi vi har mye stress og et hektisk liv.

Cherry love

Jeg har lenge vært en stor fan av den helsebringende drikken Tart Cherry fra Supernature. Den er laget av de ville kirsebærene Montmorency Tart, som muligens er naturens mest næringsrike bærTart cherry er supermat som bør tas på kveldstid fordi den inneholder naturlig melatonin, noe som bedrer søvnkvaliteten og hjelpe til for å sovne lettere. Den bekjemper også oksidativt stress på grunn av det høye innholdet av antioksidanter. Oksidativt stress kommer som følge av en stressende og usunn livsstil og fremskynder aldring. Tart Cherry hjelper derfor både til å bedre søvnkvaliteten og stresse ned.

tart-cherry-573ml.72-dpi

Tart Cherry Concentrate inneholder ekstremt høye mengder antioksidanter, og juicen er veldig konsentrert, så kun 1 ss er nok for å dekke dagsbehovet. Den kan blandes i vann, i smoothie eller tas som en «shot». Smaker syrlig og godt.

Dette er supermat som er supernæring for deg og immunforsvaret ditt!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like