Blogg

Før og etter: Restylane volume lips

Copyright Silje Austnes

 Restylane i leppene betyr ikke at man ender opp med unormalt store lepper.

En dyktig behandler kan kunsten med å gi pasientene en diskret økning av leppenes volum, i tillegg til å få frem leppenes egenart på en delikat og feminin måte. Å behandle lepper er en kunst som krever en dyktig og estetisk behandler. En dårlig leppebehandling er ikke pent, ei heller såkalte «ducklips».

Bildene under viser min pasient som ønsket litt større lepper, i tillegg til en mer definert leppekant, uten at hennes naturlige leppefasong endres. Hun er behandlet med Restylane Volume, som øker leppenes volum samtidig som at leppene kjennes myke og naturlige ut.

178

054

Vakre og naturlige lepper, akkurat slik restylane i leppene skal  være!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like