Blogg

ZO MEDICAL: Brightenex

Copyright Silje Austnes

Nå finnes det en effektiv behandling av pigmentering, uten hydroquinon!

ZO Medical har utviklet en helt spesiell krem, BRIGHTENEX, som reduserer overflatepigmentering på en enkel og effektiv måte.

04_Brightenex

BRIGHTENEX inneholder kraftig retinol 1% og Ascorbic Acid-2 Glucoside som behandler pigmentflekker effektivt gjennom flere ledd:

– Toveis bekjempelse av pigment

– Lysner og jevner hudtonen raskt

– Bryter opp eksisterende pigment

Den inneholder også ingredienser som blokkerer melaninproduksjonen på flere nivåer i pigmentsyntesen. I tillegg inneholder den virkestoffet som blokkerer en mulig inflammatorisk respons for å unngå og stimulere pigmentsyntesen.

beforeandafterbrightex-1

BRIGHTENEX er også full av antioksidanter forebygger fremtidige skader og gjenoppretter en jevn hudtone. Den gjenoppbygger og opprettholder en sunn og sterk hud.

•Unik og kompleks blanding av retinol, pigmenthemmere og antioksidanter som jobber sammen for raskt å lysne og jevne ut hudtonen og hudstrukturen.

•Multifunksjonelle formuleringer minimerer rødhet

BRIGHTENEX er en kraftig krem, og det er viktig å få et skreddersydd program ved bruk av denne. Tørrhet, irritasjon og flassing er normalt i starten, noe som oppstår 2-3 dager etter først påføring. Dette vil avta etter noe tid, når ny og sunn hud kommer til. Denne passer for de med en mildere overflatepigmentering, for en kraftig og dyp melasma kan det være nødvendig med behandling med Hydroquinon (OBAGI NU-DERM). Snakk med en behandler om hva som passer deg og din hud.

BRIGHTENEX har allerede fått en strålende fornøyd fan: Bloggeren Gine Margrethe bruker denne vidunderkremen.

Klem Silje

Du vil kanskje også like