Blogg

ZO Medical: Hydrafirm øyekrem

Copyright Silje Austnes

 ZO Medical har nå kommet med en helt egen øyekrem, HYDRAFIRM Eye brightening repair cream. Den korrigerer og forebygger fine linjer og rynker, samt demper mørek ringer og poser under øynene. Hydrafirm gir en umiddelbar oppstrammende effekt, perfekt for vinteren hvor man føler seg trøtt og sliten under øynene.

 Hydrafirm inneholder retinol og biomimetiske proteiner som stimulerer den naturlig kollagenproduksjonen. I tillegg til retinol, så inneholder den også kojic dipalmitate som demper mørke ringer ved å spalte og undertrykke pigmentering under øynene.

hydrafirm

Dens høye innhold av enzymiske vasodilatorer, caratine, koffein og coenzym A stimulerer mikrosirkulasjonene for å redusere poser under øynene. I tillegg inneholder Hydrafirm også titandiokside og jernoksid demper også fremtoningen av mørke ringer.

For en kraftig antioksidant-effekt, DNA-beskyttelse inneholder Hydrafirm også Buddleja Stamceller. Disse virker også anti-imflammatorisk. For en maksimal fuktighet og gjennoppretting av hudbarrieren inneholder Hydrafirm også Shea butter, sodium PCA, olivenekstrakt og squalene.

Dette må da være oppskriften på den perfekte øyekrem? Jeg er i alle fall overbevist:)

Visste du at ved dype mørke ringer og volumtap under øynene kan en Restylane tear trough behandling gjøre at man ser mer våken og redusere mørkhet under øynene?

Klem Silje:)

 

Du vil kanskje også like