Blogg

Forkjølelsesesong: AMLA-C PLUSS

Copyright Silje Austnes

Høsten og vinteren kan jo være både hyggelig og fin, men den er også høysesong for forkjølelse og influensa. Etter både en ukoselig influensa tidligere i høst og en treg forkjølelse de siste ukene (derav lite blogging) er det nå på tide med et godt tilskudd med antioksidanter! Jeg har derfor investert i noen skikkelig gode C-vitaminer for å holde kroppen frisk og rask, AMLA-C.

Jeg har brukt AMLA-C i mange år, men en travel høst har gjort at dette vidunderet falt i glemmeboken! Men nå skal jeg få kroppen tipp topp i disse spennende tider!

amla-c

Amla er et indisk stikkelsbær som har den høyeste forekomsten av c-vitamin i naturlig form. 10 ganger sterkere enn syntetisk c-vitamin (askorbinsyre). Bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar, redusere tretthet/utmattelse, øke jernopptaket. Det indiske stikkelsbæret amla (fra Himalaya) ansees som en av de viktigste medisinske plantene i Ayurvedisk medisinsk tradisjon. Amla er en antioksidant som inneholder stor mengder naturlig C-vitamin som er kjent for følgende:

– Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

– Bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar

 Bidrar til normal kollagenproduksjon, som har betydning for hud, tenner, bein og bindevev, i tillegg til å vedlikeholde blodkarenes normale funksjon

– Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

– Bidrar til nervesystemets normale funksjon

– Bidrar til normal psykologisk funksjon-

Bidrar til å gjenoppbygge den reduserte formen for vitamin E

– Bidrar til å øke jernopptaket

4874

Svært rik på kjente og ukjente bioflavenoider (antioksidanter som forsterker effekten av c-vitaminet).
Forskning viser at amlas naturlige C-vitamin er nesten 10 ganger mer virksom enn den syntetiske askorbinsyren. Supernature har tilsatt 20% spirulina for å optimalisere næringsopptaket og gi økt synergi effekt på kroppens celler.

NB: Etter stor pågang har vi nå tatt inn Amla-C på Beths Medispa:):)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like