Blogg

ZO Medical: Liprebuild

Copyright Silje Austnes

Jeg er alltid på jakt etter gode leppeprodukter, bare så synd at det finnes så få som virkelig er gode!

beautiful-lips

Men nå har Zein Obagi endelig kommet med et fantastisk nytt leppeprodukt som virkelig er et must for alle som ønsker vakre fuktede lepper:

ZO Medical Liprebuild er et mykt krembasert leppeprodukt som både øker fuktigheten i leppene, i tillegg skånsomt øker kollagenet i leppen for å forebygge tørr, rynkete og sprukket hudstruktur på leppene. Den inneholder også kjølende ingredienser som lindrer såre lepper.

Skjermbilde 2013-10-28 kl. 20.14.33

I tillegg inneholder Liprebuid A- og E-vitaminer, samt antioksidanter fra plante-stamseller som reduserer skade fra sol og forurensning. Et avansert peptide compex øker mikrosirkulasjonen i leppene, som gjør at leppene får en lekker plump og leppens naturlige kontur kommer mer til sin rett. Denne økte blodgjennomstrømmingen til leppen gjør også at leppene blir naturlig rødere.

Liprebuild påføres morgen og kveld, eller ved behov gjennom dagen. Den kan også påføres under lipgloss eller leppestift!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like