Blogg

ZO Medical: Invisapeel

Copyright Silje Austnes

Syns du det er lett å glemme å skrubbe/peele huden?

20454-medium

Den nye serien ZO Medical har mange nye fantastiske produkter for en vakrere hud. En av de mest populære produktene er INVISAPEEL. Dette er en krempeeling som har en unik sammensetning for å fornye og fjerne overhuden uten at man må skrubbe huden selv. Den smøres enkelt på huden og sitter på i 1-3 timer, for så å renses av.

zomd-nvisapeel

INVISAPEEL gjør huden mykere og mer glødende da den fjerne døde hudceller på hudens overflate, uten at du trenger å gjøre noe annet enn å smøre den på. Spesielle enzymer gjør at huden fornyes, og dermed vil ru og sliten hud gradvis peeles bort. Man vil med dette få en enda bedre effekt av de hudpleieproduktene man bruker.

Huden etterlates myk, strammere og mer glødende. Et must for alle som ønsker en mild og god peeling, uten flassing og sår hud.

samatha-jones-sex-and-the-city-facial-peel

Ingen ubehagelige overraskelser med andre ord.. ;)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like