Blogg

ZO MEDICAL

Copyright Silje Austnes

Dr. Zein Obagi er virkelig et geni på hud og hudprodukter. Han utviklet den fantastiske hudserien Obagi Nu-derm for over 25 år siden, og har siden hatt stor suksess også med underlinjene Zo skin health, Clenziderm og Obagi Rosaclear. Nå har han klart det igjen, og endelig kan jeg fortelle om den fantastiske nyheten i «Obagi-familien».

ZO-Medical-PMS072C3

ZO MEDICAL Products er en helt ny serie for å behandling av hud. Den er basert på den seneste teknologien innen hudbehandling, og kan behandle et vidt spekter av ulike hudproblemer og hudlidelser. Disse produktene er utviklet for å behandle og opprettholde huden sunn og vakker uansett alder. Disse produktene kan brukes alene, eller i kombinasjon med andre av Obagis`s produkter, for en skreddersydd behandling av hver enkelt hud.

ZO_Medical_Products_Toronto_Richmond_Hill

Produktene kan brukes for å behandle pigmentering, sebun (fet hud), solskader, akneproblematikk og ulike inflamatoriske hudlidelser. Men noen av produktene kan også brukes for et effektivt bidrag i et allerede godt hudprogram.

543173_381998821845426_1299816624_n

En spennende nyhet for alle Obagi-fans! Mer informasjon om hvert enkelt produkt i Zo Medical serien kommer fortløpende.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like