Blogg

Hud

Ønsker du time?

Copyright Silje Austnes

Mange spør om hvordan de kan bestille time hos meg etter at jeg begynte på Beths Medispa i Oslo (Frogner). Om du ønsker time er det absolutt lettest å ringe direkte til klinikken, telefonnummer 22 55 53 80. Du kan booke time både gjennom Beths Medispa og Beths Beauty:)

_MG_6762 copy

Du kan også sende meg en mail med eventuelle spørsmål på asilje@hotmail.com eller sende en sms på 97024677, men det kan ta et par dager før du får svar (jeg beklager dette!) pga meget travle dager på klinikken. Så om du bare ønsker å bestille time, er det best å bare ringe direkte til Beths Medispa:)

Jeg tilbyr alt innen Botox, Restylane, skreddersydde medisinske hudprogrammer og peelinger. Jeg gjør ikke lenger permanent hårfjerning eller karbehandling (sprengte blodkar på ben og i ansikt), men jeg kan på det sterkeste anbefale min svært dyktige sykepleierkollega Kristin Von Zernichow!

Jeg har litt ventetid før første ledige time, så det lønner seg å være litt tidlig ute med timebestilling:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like