Blogg

Hud

Høsten er den beste tiden for fornyelse:)

Copyright Silje Austnes

Høsten nærmer seg med stormskritt, men det er ingen grunn til å bli grå og trist til sinns av den grunn. Høsten er nemlig en fantastisk tid for fornyelse av ansikt og hud.

obaginudermLite sol og høy luftfuktighet gjør at dette er den beste tiden for en lite opprydning for hud og ansikt, da man slipper å bekymre seg for både tørr vinterluft eller store mengder skadelige UVB stråler. Kanskje ønsker du å bli kvitt pigmentflekker, store porer, kviser, aknearr, grov hud eller slapp og gusten hud? Bruk denne regnfulle tiden til en skikkelig makeover av huden.

zo skin health

Sommerens har kanskje også lagt igjen noen nye linjer i ansiktet, for både mimikk og «mysing» eller rett og slett stress kan gi rynker i ansiktet. Noen sprøytestikk Botox kan roe ned selv den kraftigste sinnarynke, en vond kjeve pga stress eller kanskje noen kråketær rundt øynene?

azzalure2

Sommersolen kan også sette sine spor på huden, en Restylane vitalkur kan gi fukten og spensten tilbake i ansiktet. Visste du også at Restylane kan også brukes i f.eks dype linjer fra nesen ned mot munnvikene.

Mulighetene er mange:)

Skjermbilde-2012-01-03-kl.-10.38.24Så istedenfor å fokusere på at høsten er trist og grå, bruk denne tiden på en liten fornyelse av deg selv. Om du bare trenger et godt hudprogram eller har lyst til å gjøre noen større endringer i ansiktet eller på huden, høsten er perfekt for akkurat dette! Høstfornyelse for kropp og sjel:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like