Blogg

Hud

Sliter du med nupper og inngrodde hår på leggene?

Copyright Silje Austnes

Inngrodde hår og nupper på legger og lår er et stort problem for noen. Når man i tillegg skal ha på sommerkjoler og shorts, kan dette problemet føles ekstra kjedelig. Men det finnes råd!

legs

ZO Skin Health ORaser Body Emulsion er uten tvil den beste fuktighetskremen tilgjengelig uten resept. Den forhindrer tap av fuktighet og gjenvinner hudens ungdommelige utseende, tekstur og tone med retinol, ceramider og emollients. En antioksidant-rik krem med melkesyre som gjør utsatte områder mykere. Dette er næring fra topp til tå. Hvis du bruker Oraser ® Body Emulsion umiddelbart etter barbering, vil huden din prikke i ca 5 sekunder. Det er bare melkesyren som jobber i huden for å forhindre nupper og inngrodde hår.

13977723203

For en deilig mykgjørende effekt påfør ZO Skin Health ORaser Body Emulsion over hele kroppen (ikke ansikt og bryst) etter dusjing, gjerne mens huden fortsatt er litt fuktig. Spesiell oppmerksomhet kan gis til albuer, knær og føtter. Den reduserer tørr hud og virker fuktighetsgivende fra første påføring, i tillegg til å redusere nupper og inngrodde hår.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like