Blogg

Colorescience skin bronzing primer

Copyright Silje Austnes

Sommeren går sakte med sikkert mot slutten, kanskje har du fått en gylden brunfarve eller har du kanskje fusket litt med en god selvbruning? En gylden glød er uansett lekkert, spesielt om man ikke ønsker å bruke så mye makeup. Colorescience har en fantastisk skin bronzing primer som passer alle hudtoner.

colorscience_skinprimerwildtomild_900x900

Den gir en lekker «sun-kissed» glød, selv på de blekeste ansikter. Den inneholder ris protein, blåalger, grønn te, vitamin E og mye antioksidanter. I tillegg inneholder den også solfaktor 20, dette pga dens høye innhold av titanium dioxide og Zinc oxide.

419255_10151570453328969_1504478026_n

Denne primeren både beskytter og roer ned huden, i tillegg til å gi en varm og sunn glød.  Denne primeren er også anbefalt av det amerikanse skin cancer Foundation.

Colorescience-Face-Primer

Colorescience har også flere herlige primere, både for å roe ned linjer og ujevn hud i tillegg til rødmusset hud.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like