Blogg

1000 LIKES, nå er det klart for tidenes GIVEAWAY:) AVSLUTTET

Copyright Silje Austnes

Bloggens facebookside har fått over 1000 likes på Facebook!

970886_517572798315162_1954526035_n

 

Bloggens facebookside har nå over 1000 likes, dette er virkelig noe som må feires! Hva er vel da bedre enn en superduper GIVEAWAY til alle bloggens lesere?!

Derfor kan 2 heldige vinnere være så heldige at de stikker av med en Restylane behandling hos meg på Beths Medispa, med verdi på inntill 7000 kroner hver!

_MG_6736 copy

Området som behandles med Restylane er opp til hver enkel vinner, det kan være alt fra en leppebehandling med Restylane volume eller Restylane Refresh, til en fuktigighetsbehandling med Restylane Vital. Eller kanskje en reduksjon av søkk og ringer under øynene? Eller en «mini-nosejob»? Dette er opp til to heldige vinnere å bestemme:)

mshansen_a_me_com_charlotte_021

Det er opp til vinnerne hva de ønsker å få behandlet (selvfølgelig i enighet med mine anbefalinger), her er det snakk om et naturlig og flott resultat. Vinnerne være over 18 år og ikke gravide/ammende. Behandlingen må tas før 1.oktober 2013, hos meg på Beths Medispa i Oslo. (Vinnerene kan kåres anonyme om det er ønskelig).

Alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av en gratis Restylane behandling er:

1. LIKE facebooksiden til bloggen 

3. LIKE facebooksiden til Beths Medispa

2. Kopier og del dette blogginnlegget på veggen til din egen facebookside

3. Følg meg på INSTAGRAM: @siljeaustnes

3. Send meg en “message” (melding) på facebooksiden til bloggenmed ditt navn og adresse, samt hvilket område du kunne tenke deg å behandle med Restylane:)

De to heldige vinnerene trekkes mandag 12.august, LYKKE TIL ALLE SAMMEN:)

2 FLOTTE vinnere er trukket, gratulerer til Ann Kristin A. & Charlotte R.

Stor klem fra Silje:)

 

Du vil kanskje også like