Blogg

Jeg har begynt i ny jobb!:):) Spennende nyheter!

Copyright Silje Austnes

Etter noe som føles som en veldig lang tid, kan jeg endelig fortelle alle sammen hvor jeg har begynt å jobbe!

Dette er for meg veldig spennende nyheter, og noe jeg har virkelig klødd i fingrene etter å dele;)

Jeg er så glad for å kunne meddele at jeg idag begynner å jobbe hos Beths Medispa på Frogner i Oslo! Beths Medispa er en av Norges få eksklusive  klinikker med ren spesialisering innen hud, antialdring og skjønnhet! Jeg skal samarbeide med noen av de dyktigste sykepleierene og legene i Norge innen den medisinske kosmetiske skjønnhetsbransjen! Et superteam av høy kvalitet som jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med:) 

Skjermbilde 2013-07-28 kl. 18.18.35

Beths Medispa har hovedfokus på hudforbedring og hudforyngende medisinske behandlinger ved hjelp av medisinske krembehandlinger, fillers (f.eks Restylane), Botox behandlinger, kjemiskepeelinger og laserbehandlingen. Klinikken har noen av de beste laserene på markedet innen ulike laserbehandlinger.

bilder beths profil 015

Alle legene og sykepleierne på Beths Medispa er anerkjente medisinske spesialister innen sine fag og spesialiseringer. Vi er 2 kosmetiske sykepleier og 4 leger. Både plastikkirurger og hudleger.

bilder beths profil 025

Beths Medispa er den medisinske avdelingen til den prisvinnende eksklusive hud og skjønnhetsklinikken Beths Beauty Center (www.beths.no). Beths beauty Center ligger i samme byggning som Beths Medispa, og der får du alt innen SPA, hud, fot og kroppsterapi, hårpleie, håndpleie, hårfjerning, semipigmentering (make-up tatovering), make-up, vippeextensions og figurforming. 

bilder beths profil 008

Beths Medispa ligger sentralt plassert på Frogner, i Niels juels gate 38.

Kort vei fra både tog, t-bane, trikk og med P-parkering samt gateparkering like ved klinikken.

Skjermbilde 2013-07-28 kl. 18.32.13

Om du ønsker å bestille time hos meg kan du ringe klinikken på tlf 22 55 53 80 (97024677). Evt kan du sende meg en mail på asilje@hotmail.com

Åpningstidene er Man-Tors: 09.00-20-00, Fredag: 09.00-18.00, Lørdag 10.00-15.00. 

Jeg er glad for å endelig kunne ønsker alle nye og gamle kunder hjertelig velkommen, gleder meg veldig til å se dere alle sammen:)

Stor og glad klem fra Silje

Du vil kanskje også like