Blogg

Tonje fikk flott hud med Obagi Nu-Derm

Copyright Silje Austnes

Jeg fant en tidligere utgitt artikkel som virkelig kommer til sin rett nå i sommersolen:)

Mange opplever å få utbrudd av melasma og hyperpigmentering nå etter opphold i solen, da er det viktig å komme igang med et godt skreddersydd hudprogram på sensommeren/tidlig høst for å få huden jevn og fin igjen. Da er Obagi Nu-derm en reddende engel, både for de som har slitt med melasma/pigmentering lenge, eller som nylig har begynt å oppdage skjolder i hudtonen.

Les om hvordan Tonje fikk flott hud ved hjelp av Obagi Nu-derm: Skjermbilde 2013-07-13 kl. 18.19.21

Etter graviditet og medfølgende hormonforandringer begynte Tonje Røsnæs å merke hudforandringer som pigmenflekker og urenheter. Til slutt fant hun ut at hun ville gjøre noe med det og oppsøkte kosmetisk sykepleier Silje Austnes. 18 ukers kremprogram og oppfølging har gitt fantastiske resultater.

Inntil Tonje Røsnæs ble gravid med datteren som i dag er 10 år, hadde hun aldri hatt problemer med huden. Men under graviditeten merket hun at den begynte å forandre seg. Huden i ansiktet begynte å få pigmentflekker og kviser. Hun forsøkte alle mulige kremer og behandlinger, men uten å få bukt med problemene. Til slutt så hun seg lei på de mørke flekkene og ujevnhetene, og hun bestemte seg for å gå grundigere til verks.

– Gjennom en venninne fikk jeg tips om et kremprogram som heter Obagi Nu-derm, og jeg sjekket litt om behandlingen på nettet. Jeg fikk også tips om at kosmetisk sykepleier Silje Austnes i Oslo var dyktig på behandling av tilsvarende problemer som de jeg slet med, og jeg bestilte time hos henne til konsultasjon. Hun ga meg håp om at jeg kunne bli kvitt både pigmentforandringene og kvisene gjennom et effektivt hudbehandlingsprogram, som blant annet er basert på A-vitaminsyrer, hydrokinon og C-vitaminserum, og jeg bestemte meg for å forsøke behandlingen, sier Tonje.

Klar og sunn hud på 18 uker

Silje Austnes forklarer at systemet med kremprogrammet fra Obagi er svært effektivt mot både pigmentflekker, urenheter i huden, rynker og hudforandringer. Det krever riktignok litt tålmodighet, men resultatet blir veldig bra om man følger prosedyrene på riktig måte.

– Kremprogrammet inneholder stoffer som stimulerer cellene til økt produksjon av elastin og kollagen, samt øker blodsirkiulasjonen og cellenes væskefylde. I tillegg korrigerer kremene ujevn hudtone og overflate, samt minsker porer og arr, sier Silje Austnes.

18 uker benyttet Tonje kremprogrammet etter en spesiell prosedyre, tilrettelagt av Silje Austnes. Og resultatet ble som forventet. Hun fikk tilbake en jevn hudtone, urenheter og kviser forsvant – og huden ble som ny.

Etter 18 uker med kremprogrammet fra Obagi Nu-derm, og kyndig veiledning av kosmetisk sykepleier Silje Austnes, fikk Tonje tilbake klarhet og renhet i huden.
Obagi Nu-derm er fantastisk for mange ulike hudproblemer, les mer her.
Klem Silje:)

Du vil kanskje også like