Blogg

Oclipse sunscreen+primer spf 30

Copyright Silje Austnes

Har du solkremskrekk?

Noe jeg snakker og skriver svært mye om er viktigheten om bruk av høy solfaktor året rundt. Men det er desverre slik at noen har «solkremskrekk», og derfor aldri bruker solkrem uansett hvor viktig det er for en god hudhelse.

untitled

ZO skin health har derfor utviklet en solfaktor som ikke bare beskytter huden, men som også er en liten «ulv i fåreklær». ZO skin health Oclipse sunscreen+primer er nemlig forkledd som en primer som gir et perfekt jevnt underlag for makeup, i tillegg til hele spf 30!

IMG_6920-1024x682

ZO Skin health Oclipse sunscreen+primer spf 30 har flere ganger blitt kåret til den breste solkremen av ulike amerikanske skjønnhetskåringer. Den har ikke bare bredspektret UVA og UVB beskyttelse med filtrene titandioksid og sinkoksid, men den fungerer også godt som sminkeunderlag og har en lett brunfarge som tilpasser seg ALLE hudtoner.

Oclipse-Sunscreen-+-Primer-SPF-30

Dette er den smarte solkremen fordi den inneholder naturlig melanin, noe som nordisk hud ofte har for lite av. Perfekt til bruk året rundt, men om du skal være mye på stranden og i solen, og må smøre deg hyppig, så anbefaler jeg Obagi spf 50 eller Obagi pysical uv block spf 32 for et enda sterkere solfilter.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like