Blogg

Jeg har sluttet på Colosseum klinikken (Teres Colosseum)

Copyright Silje Austnes

Onsdag 3.juli hadde jeg min siste arbeidsdag på Colosseum klinikken (Teres Colosseum).

IMG_2045

Dagen ble avsluttet med en herlig lunsj og vakre gaver fra noen helt fantastiske kolleger som jeg har vært så heldig å jobbe sammen med i over tre år.

IMG_2047

Men jeg har selvfølgelig ikke tenkt å slutte som kosmetisk sykepleier (etter spørsmål fra mange!), jeg bare begynner på en ny lekker klinikk i Oslo 1.august!

Jeg skal selvfølgelig fortsatt jobbe med bl.a. Restylane, Botox, ZO og Obagi, i tillegg til mange spennende nyheter innen skjønnhets og antialdrings behandlinger! Jeg skal jobbe sammen med et supert team, hvor alle er spesialiserte innen ulike kosmetiske behandlinger.

Hvor jeg skal begynne kan jeg desverre ikke avsløre før 1. august, men jeg gleder meg til å fortelle hvor jeg skal begynne å jobbe, i tillegg til å ønske både nye og gamle kunder hjertelig velkommen til meg i nye lokaler:)

Bloggen vil selvfølgelig oppdateres gjennom hele sommeren, så følg med, mye spennede som skjer! Skulle du ha spørsmål om hud, kosmetiske behandlinger eller noe annet, send meg gjerne en mail på asilje@hotmail.com.

Stor Sommerklem fra Silje:)

Du vil kanskje også like