Blogg

Silje tester: Shellac

Copyright Silje Austnes

Er det flere enn meg som sliter med at neglelakken raskt flasser av?

Jeg er veldig glad i lekre lakkerte negler på hender og føtter, men siden jeg vasker og spriter hendene svært hyppig gjennom dagen så får hendene mine ganske mye slitasje gjennom dagen.

Jeg passer på huden på hendene ved å bruke både håndskrubb og gode håndkremer, men neglene er det verre med, da jeg ikke har mye tid til neglepleie. Som oftes sitter neglelakken pent i bare en halv dag, før den forsvinner gradvis siden jeg vasker hendene svært hyppig. Men jeg syns det er veldig lekkert med fargerike sommernegler, så jeg bestemte meg for å teste Shellac!

shellac-forside-2

For en uke siden testet jeg derfor Shellac, hos Helene på Beths Beauty. Shellac er det produsent Creative Nail Design (CND) kaller et hybridsystem for neglene og en neglelakkrevolusjon.
Shellac kombinerer egenskapene til neglelakk og gelé til et et produkt som altså skal sitte pent på neglene uten å flasse av eller ripes opp i minst to uker.

IMG_2014

Nå har jeg hatt på Shellac i 1.5 uke, å neglene ser like lekre ut. De er speilblanke uten noen riper i det hele tatt. Til og med neglelakken på tærne er like fin.

IMG_2016

Dette er helt supert for travle damer, som liker å se velstelt ut, uten at det tar for mye tid:)

NB! Dette er ikke noen sponset behandling, jeg liker bare å ta meg godt ut i en travel hverdag;)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like