Blogg

Obagi Nu-Derm physical UV block spf 32

Copyright Silje Austnes

Skal du til varmere strøk, eller trenger du ekstra god beskyttelse til huden mot solen?

obagi-nu-derm-physical-sunblock-spf-32

 

Obagi Nu-Derm physical UV block med solfaktor 32 er fantastisk til å beskytte huden mot UV-stråling og solskader. Denne solkremen inneholder hele 18.5% Zinc Oxide, som penetrerer huden på cellenivå for å gi en svært god solbeskyttelse. Det høye innholdet av Zinc Oxide gjør at den effektivt beskytter huden mot både tidlig aldring og hyperpigmentering, i tillegg til å lindre en sensitiv eller sår hud.

Til daglig bruk året rundt anbefaler jeg Obagi Nu-derm spf 50, som er lettere i konsistensen enn denne, men ved svært sterk sol gir Physical UV block spf 32 en enda dypere beskyttelse av huden pga det høye Zinc Oxide innholdet. Perfekt for en delikat barnehud!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like