Blogg

Hovne øyne i pollensesongen?

Copyright Silje Austnes

Sol og varme, endelig er sommeren her!

Men for mange er dette også en noe ubehagelig tid, fordi våren og sommeren er pollensesong. Pollenallergi er en vanlig form for allergi, og gir symptomer som kløe, nysing og hovne røde øyne og rennende nese. Faktisk har litt i underkant av én million nordmenn har pollenallergi.

asthma-allergy-symptoms

Det finnes mange medisiner og kjærringråd for å redusere plagene ved pollenallergi, men å bli kvitt hovne poser under øyne i pollensesongen er ikke enkelt. En god concealer kan hjelpe til med å dekke rødhet, men for hovne øyne har jeg et lite triks i ermet..

Obagi_Elastiderm_eye_serum

Elastiderm eye complete complex serum fra Obagi er absolutt verdt å prøve om du sliter med hovne poser under øyne i pollensesongen. Dette øyeserumet fungerer faktisk, fordi Elastiderm eye complete complex serum er tilsatt koffein, som hjelper til med å redusere hovne poser under øynene grunnet vannansamling.

elastidermserum2

«Rull den på» morgen og kveld, påfør evt din favoritt øyekrem over for ekstra fuktighet.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like