Blogg

ZO Skin Health: DAILY POWER DEFENSE

Copyright Silje Austnes

Dette er mitt favorittserum i vår/sommer sesongen!

IMG_1865

Zo skin health Ossential Daily Power Defence gir daglig DNA-reperasjon og antioksidantbeskyttelse. Dette er egentlig et kremserum, men for meg som sliter med fet hud når været blir varmere, så passer Ossential Daily Power Defence perfekt som en lett dagkrem!

IMG_1868

Ossential Daily Power Defense inneholder enzymer som forbedrer hudens evne til å reparere seg selv. Disse spesielle enzymene fester seg direkte til DNA molekylene (cellene i huden din) ig reparerer skade forårsaket av blant annet UV-stråler og forurensing. Ossential Daily Power Defense leverer daglig retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere og styrke cellene. Da er huden bedre rustet for fremtidig skade.

IMG_1869

1-2 pump av denne herligheten er nok til hele ansiktet. Ossential Daily Power Defense kan brukes som et effektivt antialdringsserum for de med sensitiv, tørr til normal hud. Perfekt som dagkrem til de med normal til fet hud. Husk alltid å bruke en høy bredspektret solfaktor over, min favoritt er Obagi solfaktor 50:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like