Blogg

Sminketips: The perfect primer:)

Copyright Silje Austnes

Har du prøvd å legge sminke med og uten primer før?

En primer kan faktisk gjøre en stor forskjell, da primeren gjør grunnarbeidet for at et pudder eller foundationen får et perfekt underlag før påføring. Dette er nemlig det «hemmelige» trikset som alle i Hollywood bruker når de skal legge sminke. Primer et er sminkeprodukt som ble utviklet til å bruke på nærbilder av modeller, for at fotografen skulle slippe å retusjere så mye i etterkant.

Colorescience har to fantastiske primere som er utviklet for ikke bare å gi makeupen det perfekte underlag, men også å pleie huden og jevne ut hudtonen. Coloresciences primere inneholder begge solfaktor 20 for ekstra beskyttelse! Slik får du plettfri hud med maksimal beskyttelse:)

Skjermbilde 2013-05-15 kl. 20.52.56

NØKKEL INGREDIENSER
• Mikronisert Sinkoksid • Titandioksid
• Jernoksider
• Antioksidanter – nøytraliserer frie radikaler

Begge primerne fra colorescience inneholder også: Vitamin E, Beta-karoten, Grønn te, Grapefrukt ekstrakt, Blue Green Algae 

Julie-Bowen_2450806a

Skuespiller Julie Bowen er stor fan av coloresciences produkter.

Naturlig makeup for en vakker hud:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like