Blogg

Det er bedre å forebygge enn å reparere

Copyright Silje Austnes

Er du en av de som bruker mange tusen kroner i året på dyre kremer og serum? Lekre krukker og vidundermidler, vi damer elsker det! Et merke reklamerer til og med for kremer som skal kunne erstatte hudforyngende laserbehandlinger også (det var en fantastisk krem til 149 kr..?).

Jeg har sagt det før, å jeg sier det igjen: Det er en veldig spesiell krem som bør påføres hver dag, både for antialdring og en god hudhelse livet ut:

155123_265419593560685_1741487655_n

SOLKREM:)

Viktigheten av bruk av en solfaktor 30-50 er større en man skulle tro. Dette fordi huden eldes både på grunn av ytre og indre faktorer. Av de ytre faktorene står solens stråler (UV-lys) for hele 80-90 prosent av hudens aldring. Gjentatt soleksponering gjør at det blir vanskelig for huden å fornye seg, å om man i tillegg blir solbrent i gjennomsnitt en gang hver eneste sommer, vil huden aldring øke kraftig for hvert år. Da er det lite hjelp i en dyr «kaviarkrem» om man ikke beskytter huden i tillegg, så bruk solkrem alle sammen:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like