Blogg

Super middag for travle damer (eller menn)

Copyright Silje Austnes

Syns du er vanskelig å spise sunt i en travel hverdag?

IMG_1644

Her er en av mine favorittmiddager i en travel hverdag:

– 250 gram laksefilet saltes lett med rosa himalaya salt. Smelt 1 spiseskje økologisk extra virgin coconutoil i stekepannen, stek deretter laksefiletene raskt på medium/høy temperatur, til de er gjennomstekt. Laksen blir faktisk skikkelig «crispy» utenpå av kokos-oljen!

– Kutt opp 1/2 økologisk hodekål i store biter

– Skjær 1 hel økologisk slangeagurk i strimler

– Skjær opp 1-2 økologiske tomater i passende biter

Det viktigste når man spiser ren og sunn mat, er at man spiser nok. Så fyll gjerne på med så mye grønnsaker som du bare ønsker:) Økologisk laksefileter kan kjøpes frosne på bl.a. Rema 1000, men ferske er absolutt best syns jeg.

Ferdig middag på under 10 minutter. Spis og NYT!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like