Blogg

The wonderful Colorescience 700 LIKES giveaway:) AVSLUTTET

Copyright Silje Austnes

For hver 100 likes på bloggens facebookside har jeg arrangert en konkurranse/giveaway for dere lesere! Men plutselig hadde det blitt godt over 700 LIKES på facebooksiden til bloggen, så her kommer enda en giveaway!

Men først noen gode ord til dere lesere.. Tilbakemeldingene rundt bloggen har til nå vært enorm, noe som er utrolig morro, fordi deres gode tilbakemeldinger gleder meg stort! Det er jo pga dere jeg har denne bloggen, både for å bryte noen «gamle myter» rundt kosmetiske behandlinger, i tillegg til at dere skal lære mer om hvordan dere kan optimalisere både deres egen helse og skjønnhet. Jeg er opptatt av helhet, da det ikke finnes noen quick fix for å holde og føle seg bra. Å se og føle seg fantastisk, i tillegg til å ha en god helse, krever det litt egen innsats og i noen tilfeller også en dyktig behandler;) Derfor er det virkelig morro å kunne dele min kunnskap med dere gjennom bloggen, i tillegg så håper jeg dere får noen «aha-opplevelser» også i fremtidige blogginnlegg:)

The 700 LIKES giveaway:)

Woman laughing at the beach

Teres Colosseum har fått inn et supert nytt makeupmerke som heter Colorescience.

All makeupen er laget av rene mineraler, så Colorescience er virkelig en lukseriøs makeup serie. Mineralmakeupen kan brukes både under en Obagi Nu-derm kur, i tillegg til at den er en fantastisk dagmakeup. Nesten alle produktene inneholder solfaktor 20-50, vitamin A/E og er laget av helt naturlige ingredienser. Den passer faktisk alle hudtyper!

(Mer info om Colorescience kommer i et senere innlegg)

3 vinnere har mulighet til å vinne et Colorescience makeup kit, for en perfekt dagmakeup.

CS_groupshots_sunforgettable_300

Mineral foundation (lys eller medium)

Løst mineral pudder med solfaktor 50 (lyst eller medium)

Setting mist spray (gjør at makeupen smelter inn i huden)

Alle produktene glir lett inn i huden for å passe din naturlige hudtone

41ta8IgUeNL._SY450_

Blush (rosa eller peach)

Lip Polish Comp

Lipgloss med solfaktor 35 (valgfri farge)

Alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

1. LIKE facebooksiden til bloggen 

2. LIKE dette innlegget, kopier innlegget og post det på veggen til din facebookside

3. Send meg en “message” (melding) på facebooksiden til bloggen, der du forteller meg ditt favoritt skjønnhetsprodukt (alt fra kremer, makeup og hårprodukter)


Vinnerne er:  Mariken Frances Hoff, Lana Ra og Silje Hagen:) Gratulerer!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like