Blogg

Hud

Lesernes beste skjønnhetstips: DEL 2

Copyright Silje Austnes

Del 1 av deres beste skjønnhetstips finner dere allerede på bloggen, her kommer Del 2:

Hei Silje! Mitt beste skjønnhetstips er å gå til fagfolk som sitter på riktig kompetanse, kunnskap og ikke minst de riktige produktene som faktisk virker. Jeg har insett at hverken hudpleiere eller dagligvarebutikker kan tilby det man egentlig ønsker. Denne informasjonen burde vært «allemannseie» slik at man ikke kastet bort tid og penger på en jungel av produkter som ikke har noen funksjon. Er fast gjest hos kosmetisk sykepleier til hverdags, og bruker med hennes hjelp kun a- vitamin preparater samt obagi zo fordi dette fungerer og man ser resultatene. Mitt aller beste tips er å bruke høy solfaktor, a-vitaminpreparat, obagi c-serum og øyekremen til obagi zo både morgen og kveld. Er spesielt nøye med rutinen på kveld fordi det er om natten kroppen ivaretar og jobber med huden. Jeg kommer aldri til å bruke noe annet i hele mitt liv. Linn H.

star_logo2

Beste skjønnhetstips må være grunnleggende og naturlige gjøremål. Vann renser kroppen (drikk anbefalt mengde per dag), spis sunt, tren, sov minst 8 timer hver natt, puss tenner, og sist men ikke minst ta vare på seg selv! Man uttrykker selvfølelse på en helt egen måte når man har det bra med seg selv, og hva er vel mer skjønnhet enn naturlig utstråling? Laila T.

star_logo2

Anbefaler å sjekke ut druekjerneolje, brukes som hovedingrediens i mange skjønnhetsprodukter. Det kan også brukes alene som en fuktighetskrem eller under øynene. Druekjerneolje bidrar også til å redusere strekkmerker og hjelper helbrede på solbrenthet. Druekjerneolje er et vakkert produkt fordi det har regenererende egenskaper som hjelper å helbrede huden. Kan også brukes som massasjeolje, som et supplement for tilskudd av vitaminer og omega 3 fettsyrer. Brukes i matlaging som andre oljer også  Billig Allaround produkt!:)For å få bukt med cellulittene bruk rett og slett malt kaffe. Mikser det inn I såpen for at koffeinen og eksfolieringen skal øke blodsirkulasjonen og glatte ut huden. Kan også Bruke sukker.  Sidsel Merete B.

star_logo2

For tørre hender anbefaler kremfløte med grovt hav salt og oliven olie,varm i micro-ovn.Virker som peeling og gir fuktighet,etterpå krem. Olga S.

star_logo2

Gode hidpleierutiner, også viktig å peele huden jevnlig og ikke glem solkrem med faktor helst 30. tips kan og være å ta botox i sinnarynken for å forebygge «myserynke» nå når solen titter frem..,herilg tid fremover forebygging er viktig,kan forebygge mye adringstegn ved å beskytte seg mot solen….. Anne K.A.

star_logo2

Mitt er et produkt – Carthameolje… De fleste av oss trener og dermed vasker håret x antall ganger mer enn vi burde. Dette er en shampoo og dusjsåpe i ett, som inneholder 98% naturlige ingredienser. Helt uten silikoner, sulfater, parabener og kjemikalier. Den sørger for ekstra pleienede fuktighet og kan brukes på barn så vel som voksne   Davines Authentic nectar  verdt å prøve . Elvira G.

star_logo2

Mitt beste skjønnhetstips… At man bestiller en time hos deg:) får riktig tips,produkter å veiledning på veien…viktig!! Rense huden godt morgen og kveld,for så å påføre krem som anbefalt til «din»hudtype:) Jeg elsker Zo skin healthserien til obagi+C-vitamin, a-vitaminsyrer…underverker for pigmentflekker og fine linjer og SOOOLKREM☀ Masse godt humør,vann,supermat,riktig fettsyrer og god natts søvn!!:-)) Ida M.O.

star_logo2

Men her kommer et tips.. dog blir man kanskje ikke vakrere, men et godt tips alikevel. Hvis jeg bommer litt med kajal, maskara eller foundation så pleier jeg å ha litt concealer på en q-tips for å viske bort istedet for å bruke vann…. vann får det bare til å bli skjoldete  Men husk også å fjærne ALL sminke hver kveld.. tror det må være noe av det viktigste for å beholde en fin hud i tilegg til et kosthold med lite sukker, masse antioksydanter,vann og omega 3. Ia A.

star_logo2

Beste skjønnhetstips: slutte med solarium. Det er nok noe av det lureste jeg har gjort. Therese A.

star_logo2

Mine beste beauty-tips (bortsett fra Restylane i leppen hos deg og Obagi Nu Derm) må være
1) en god make-up primer under en lysreflekterende foundation – hello freshness!
2) skriv ned 10 ting ved ditt eget utseende du liker, ramm listen inn og sett rammen på sminkebordet slik at du ser det hver dag #feelgood #sin egen bestevenn #motvekt til all selkritikken. Linn Christine E.

star_logo2

Hei Silje!  Mitt aller beste skjønnhetstips er: Smil!  Ett smil tar vekk alt man ikke vil skal synes, løfter hele ansiktet og gir glød.  Jeg synes hvertfall at en person med et smil på munnen er vakrere enn en supermodell med furte munn! Mia E.

star_logo2

Hei SuperSilje:) Mitt beste skjønnhetstips er deg! LOL. Svar: Silje Austnes. Tine M.

star_logo2

Hei Silje. Det er vanskelig å velge ett skjønnhetstips, det er jo så mye som spiller inn: daglig rutine med renhold og pleie av huden, fukt innenfra via vann og oljer, rikelig med søvn, Yoga️ eller annen form for meditativ avstressing, unngå sol, og forebygge det man kan vhja Botox og Restylane (syns faktisk slik forebygging også spiller inn)..,Men må jeg velge ett velger jeg nok søvn! Ingenting gir så akutt negativt utslag på hud og ansikt generelt som for lite søvn… Klem, Elisabeth P.

 star_logo2

Tusen takk for bidragene til deres:)

Klem Silje:)

 

Du vil kanskje også like