Blogg

Hud

Lesernes beste skjønnhetstips: DEL 1

Copyright Silje Austnes

Jeg må virkelig si at dere lesere har mye kunnskap innen skjønnhet, helse og anti-aldring! Hele 238 skjønnhetstips har blitt skrevet på bloggens facebookside (wall/message)!

Her er noen av de beste skjønnhetstipsene fra dere lesere, DEL 1:

Hei Silje!! Mine beste skjønnhetstips er nok søvn (som ikke er alltid like lett som snart 3 barns mor), drikke masse vann og så sverger jeg til supermat og starter alltid dagen med en stooor grønn shake med div alger og oljer. Gir meg både energi, bedre hud og økt forbrenning. Håper du får en fantastisk påskeaften! Jeg har termin i mai og har store planer om en konsultasjonstime hos deg etter det for å starte Obagi programmet! Gleder meg:-) Tonje L.

star_logo2

Hei Silje:) Skjønnhetstips må vel være å drikke mest mulig vatn, spise masse frukt og grønt og få nok søvn:) ha en fin dag videre:) Ina A.

star_logo2

Mitt beste tips i dag er NUXE liP balm, fantastisk mykgjørende, som en base under farge og som en behandling over natten. Kjøpte tidligere kun på franske parfymerier, nå også i Norge! Birgitte B.

star_logo2

Hej silje! Kryssar fingrarna för det fina paketet och sänder mina bästa skönhetstips:) Jag har en liten vilding hemma och ofta lite dålig tid om morgonen. Att då kliva upp med nymålade naglar, fina ställda ögonbryn, mjuka fötter och rakade ben är HÄRLIGT! Fort gjort kvällen innan och en kanonstart på morgonen. Små gleder som gör att man känner sig finare. Kram!! Sandra M.

star_logo2

Hei . Et varm glass vann med citron saft og havregrøtt med rosiner og aprikoser til frokost er best for en fin hud:). Hilsen Elena

star_logo2

Mitt skjønnhetstips: Alltid ha med lipgloss, leppestift eller annet til leppene som gir fuktighet og litt skinn, så ser man alltid litt freshere ut, selv om man ikke har hatt god tid forann speilet. Syns bloggen dn er veldig bra, og lærer mye av å følge den. Mvh Elisabeth L.

star_logo2

Hei siljemor! har ett lite tips her. Jeg har jo slitt litt med akne og lært meg følgende. istedenfor å irritere den og klemme. Ta heller en ren klut under varmt vann og hold den på kvisen. 1-2 min. Varmen vil åpne poren og etterpå er det bare og forsiktig tørke bort det som evt kommer ut. Denne metoden er super og hjulpet meg:) Gina S.

star_logo2

Hei! Nok søvn, mye vann, sunt kosthold og alfaomega SOLBESKYTTELSE hele året!! Anne R.A.

star_logo2

I tillegg til å spise masse grønt og å tilføre gode fettsyrer gjennom kosten er mitt beste skjønnhetstips å alltid ha gode leppeprodukter tilgjengelig!! Jeg har leppekremer/balsamer overalt… på badet, i veska, i bilen, på nattbordet, i garderobeskapet på jobb…; på den måten husker jeg hele tiden å bruke det. Myke rynkefrie lepper er viktig for et ungt utseende:))) Ragnhild R.

star_logo2

Hei  Mitt beste skjønnhetstips går under «det enkle er ofte det beste».. Nemlig solbeskyttelse. Det finnes ikke noe større medvirkning til hud aldring enn sola, så det er fryktelig trist for en selv om man ikke respekterer sola og ser seg selv i speilet en dag og tenker » dette kunne jeg selv har forhindret, med solbeskyttelse» Jeg bruker 30 i solfaktor hver dag, hele året og 50 om sommeren i sola. Om kvelden har jeg et antioksidant serum for å «reparere»  Jeg blir forsåvidt fortsatt spurt om legg på polet når jeg kjøper vin, og er 10 år over aldersgrensen  Krysser fingrene for at mitt skjønnhetstips faller i god jord  Mvh Rebecca C.

star_logo2

Likt og delt  Beste skjønnhetstips gjelder de som ønsker mer tekstur i flatt og/eller fint hår. En kan kjøpe konsentrerte «texturizers» og fordele pasten/kremen i håret med hendene. Dette er fint og flott, men om en har dårlig tid (eller er litt lat) og ønsker å slippe for mye kliss på hendene eller ønsker å fordele middelet mer effektivt, kan en blande vann og teksturkrem i en tom sprayflaske. Vips, har en skaffet seg en teksturspray helt gratis:) Husk bare å ikke ta i for mye vann i flasken i forhold til tekstur-paste. Vh Siv M.

star_logo2

Hei Silje! Mitt beste skjønnhetstips er mosjon! All aktivitet som øker blodsirkulasjonen er kjempegodt for huden og (jeg føler selv) at huden blir grå og trist uten. Dersom du mener kosmetisk skjønnhetstips,er ansiktpeeling en gang i uken et must-dette fjerner døde hudceller og gir en ny glød. Mvh. Janne M.

star_logo2

Hei Silje:) Mitt beste skjönnhets tips : Da jeg bodde i spania ble öyevippene mine ganskje törre av sol og bad,så da fann jeg ut at ved å smöre litt vaselin (liiiiite) på öyevippene over natta,så ble dei helt supre etterpå  Dette er noe jeg forsatt gjör,men ikke mer en 2-3 ganger i mnd.. Og det funker…(på meg iallefall  ) Slenger med oxo når jeg har hårkur i håret,snurr plastfolie rundt håret,blås med hårföner en stund ,da trekker kuren bedre inn i håret…Taadaa :):) Tina A.

star_logo2

Hei Silje:) Smil, latter og ekte kjærlighet er vel det beste skjønnhetstipset. Men også vann, trening. Gode rutiner og gode produkter og ubeskrivelig fantastisk god hjelp og veiledning av en nydelig person som deg! Ingunn A.

star_logo2

Ser d er veldig mange gode skjønnhetstips her, så blir litt vanskelig.. Mitt er et produkt – Carthameolje… De fleste av oss trener og dermed vasker håret x antall ganger mer enn vi burde. Dette er en shampoo og dusjsåpe i ett, som inneholder 98% naturlige ingredienser. Helt uten silikoner, sulfater, parabener og kjemikalier. Den sørger for ekstra pleienede fuktighet og kan brukes på barn så vel som voksne Davines Authentic nectar verdt å prøve . Elvira G.

star_logo2

Mitt beste skjønnhetstips er å smile!! Et flott smil utstråler sunnhet, som igjen er den beste «medisinen» mot aldring. Enkelt og greit!:) Sofie B.

star_logo2

Mitt beste skjønnhetsstips i tillegg til rens og fukt hver morgen og kveld: 2 ss Supernature rice bran solubles+2 ss Eicosan Perilla Okinawa omega 3 olje, 2 ganger om dagen, dette fukter tørre hudceller fra innsiden. Oljeblandingen har en større andel omega3 i forhold til omega 6 og 9 og gjenoppretter derfor Omega6/Omega3 balansen ved å raskt dekke et underskudd av omega3. Siv K.

star_logo2

Flere skjønnhetstips kommer…

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like