Blogg

Begynne med Obagi Nu-derm før sommeren?

Copyright Silje Austnes

Våren er her, og sommeren nærmer seg med stormskritt:) Men mange føler seg gusten og grå etter vinteren og ønsker en hudforbedring før en ny sesong.

obaginuderm

Men når er egentlig riktig tidspunkt å begynne med Obagi Nu-derm?

Det er absolutt best å begynne medObagi Nu-derm på høst- og vinterhalvåret, dette fordi det er mindre UV-stråling som kan skade huden. Huden blir nemlig meget sensibel mot sol og ytre påkjennelser i begynnelsen av Obagi Nu-dermkuren, så om man ønsker å begynne på en Obagi Nu-dermkur på vår- og sommer halvåret må man holde seg unna soling for ikke å skade huden ytterligere i begynnelsen av Nu-derm programmet.

obagi-nu-derm-sun-shield-spf-50

Det vil si at om man begynner på en Obagi Nu-derm kur på våren/sommeren må man være ekstremt påpasselig med: påføring av en høy solfaktor jenvlig flere ganger om dagen, bruk av solhatt/caps hver dag, tildekking av ansikt, hals, hender og bryst (om disse behandles med obagi nu-derm) fordi huden må ikke utsettes for store mengder direkte påvirkning av sollys.  Dette kan være vanskelig når man ønsker å være mye ute og nyte det flotte været, eller skal på ferie til varmere strøk. Det kan derfor være mye lettere og tryggere å begynne med en Obagi Nu-derm kur på høsten, om man ønsker å være mye i solen på sommeren.

grafische_bannieren_obagi-zo

Et populært alternativ på vår/sommeren, som jeg anbefaler alle som ønsker en vakker hud, er å begynne på deler av Obagi Nu-derm produktene sammen med en kombinasjon av Clensiderm og/eller ZO skin health. Dette kan behandle/redusere/forebygge ulike hudlidelser som for eksempel gusten hud, fet hudkviser/acne og hyperpigmenteringMan kan altså gjøre huden sommerklar, uten at blir huden sensitiv mot sollys, ved å få et skreddersydd hudprogram tilpasset hos en medisinsk hudbehandler.

Så kan man ta en full obagi nu-dermkur til høsten om huden har behov for en dypere og kraftigere hudforbedring.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like