Blogg

Spørsmål og svar: Hvordan begynne på Obagi nu-derm?

Copyright Silje Austnes

Det er mange som kontakter meg med ønske om å begynne på Obagi Nu-derm. For hvordan går man egentlig frem for å begynne på denne fantastiske hudserien?

Myrtle-Plastic-Surg-Obagi-

Hei Silje

Det er mange som snakker varmt om og anbefaler både deg og obagi produktene.Hvis jeg skulle prøve meg på en silk kur, hvordan går jeg da frem? Analyserer du huden/ser på hva jeg trendier først også anvender jeg det hjemme selv? Eller går jeg jevnlig til behandling hos deg?? Hva vil behandling /produktene koste ca?

Med vennlig hilsen
Hanne

 

Hei Hanne!

Om du ønsker å begynne på obagi Nu-derm kommer du først til en kosnultasjon hos meg hvor jeg analyserer huden din, da får jeg spesialtilpasset en Obagi Nu-derm kur spesielt for deg og din huds behov. Alle produktene brukes hjemme, men du kommer jevnlig til kontroll for oppfølging hos meg, i gjennomsnitt 3 ganger i løpet av kuren. Da gjør jeg viktige justering av programmet ditt for best resultat. Evt ved behov tar vi også en bluepeel i løptet av kuren, om man har behov for en enda dypere hudbehandling. Prisen på obagi Nu-derm varierer etter behov, men for en 18-24 (4.5-6 mnd) uker vil prisen komme på ca 4500-9000 kroner alt etter din huds behandlingsbehov. Men du vil også følges opp gjevlig i etterkant av obagi nuderm kuren for å opprettholde resultatet du har fått, i tillegg til å forebygge videre hudproblematikk, ved spesialtilpassede vedlikeholdsprogram alt etter årstid og spesifikke behov.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like