Blogg

Mørke ringer under øynene

Copyright Silje Austnes

Mørke ringer under øynene er noe mange sliter med, permanent eller periodevis gjennom livet.  Restylane er fantastisk effektivt for å fjerne søkk og ringer under øynene, i tillegg bør man bruke en god øyekrem spesialtilpasset ditt behov.  Et godt kosthold, nok søvn og mindre stress hjelper også for å redusere mørke ringer under øynene.

Men det er alltid dager hvor man trenger en god concealer.. Men det er ikke enkelt å finne en concealer som virkelig dekker godt, uten å legge seg i linjer og rynker under øynene. Men jeg har funnet en concealer som virkelig holder det den lover, i tillegg til å beskytte huden mot UV-stråler!

IMG_1252 Min nye favoritt er MAC Studio finish concealer. Den dekker mørke ringer rundt øynene, i tillegg inneholder den hele solfaktor 35! Den har en kremete konsistens som er lett å legge, enten med fingertuppene eller med en concealerbørste, bare husk å bruke en god øyekrem under for et perfekt underlag.  Concealeren er også super til å dekke akne eller røde aknearr.

IMG_1253

Holder like godt hele dagen:) Anbefales virkelig!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like