Blogg

Hud

Pasienthistorier

Copyright Silje Austnes

Teres Colosseum (tidl. Colosseumklinikken) har fått nye nettsider, hvor noen pasienter har skrevet inn sine pasienthistorier. Her er noen av de hyggelige og rørende (iallefall for meg) historiene jeg har mottatt. Tusen takk for disse flotte tilbakemeldingene alle sammen:)

Jeg hadde lenge vurdert å gjøre noe med rynkene i pannen, og spesielt den såkalte «sinnarynka». Jeg er nok en av de som har hatt rynker i pannen siden jeg var 18, da mimikk i ansiktet er mye av min uttrykksform – et levende ansikt på godt og vondt.  Men det levende ansiktet har etter hvert gitt sine spor. Jeg leste alt jeg kom over av bruk av Botox, fillers og andre vidunderkurer, og ble vel helt ærlig mer og mer skeptisk. Ikke ville jeg ha ansikt uten mimikk, putte gift i kroppen, hovne opp….og hadde vel egentlig lagt det hele fra meg. Så kommer jeg via en link inn på Damens aften – med foredrag om huden din og hvordan ta vare på den. Jeg meldte meg på , dro opp på Colosseums klinikken og fikk en god gjennomgang. Og ikke minst fikk stilt alle de spørsmålene det var nødvendig for meg å få svar på før jeg i det hele tatt kunne vurdere en behandling. Etter å ha tenkt meg om noen uke – tok jeg det endelige skrittet. Min tanke hadde hele tiden vært fillers, men etter konsultasjon ble det Botox i pannen. Silje var proff til fingerspissene og oppfattet min bekymring for panne uten bevegelse, at alle kunne se osv. Vi startet med en minidose slik at jeg kunne få en følelse av hvordan dette ville kunne se ut, for deretter komme tilbake å fylle på mer om jeg var komfortabel. Ikke minst var Silje tydelig på hva jeg kom til å føle under og etterpå. Så jeg ble helt trygg. Resultatet ble helt fantastisk !!  Skrekken for at alle skulle se hvor «gal» jeg hadde vært, ble med skrekken . Tilbakemeldinger har vært at jeg ser så frisk og opplagt….akkurat slik jeg ønsket at det skulle være NATURLIG :)

Linda

For to år siden kom jeg over en artikkel i Ditt Bryllup om Colosseumklinikken og Silje Austnes. Artikkelen viste hvordan hun som behandler fokuserte på hud og hjalp til med å korrigere skader på huden. Jeg hadde selv slitt med pigmentforandringer og hadde en grå og sliten hud som ikke gjenspeilet alderen min. Jeg hadde prøvd mye forskjellig, men følte at ikke noe hjalp. Jeg bestemte meg for å ta kontakt. Jeg booket time hos noen hyggelige jenter i resepsjonen hos Teres Colosseum og allerede uken etter fikk jeg time. Silje analyserte huden min og ga meg troen på at ”toget ikke hadde gått”, noe kunne gjøres. Vi ble enige om at jeg skulle gå på et kremprogram fra Obagi som både skulle gi meg en sunn og frisk hud og korrigere pigmentforandringene mine. Etter å ha fått hjelp av Silje, ser jeg ikke lenger ut som en sliten 32 årig småbarnsmor. Huden min gløder!!! Jeg trenger nesten ikke å bruke sminke lenger. I tillegg til å kunne hud, er Silje også en kløpper på både Restylane og Botox.

Jeg vil på det varmeste anbefale Silje Austnes på Teres Colosseum. Her blir man tatt på alvor, og får en behandling og en oppfølging som er svært profesjonell.

Hilsen Anne 32 år, Oslo

Jeg har vært hos Silje Austnes (Teres Colosseum) flere ganger og gjort både Restylane-behandlinger og fått flott råd om hud og kjøpt hudpleieprodukter. Hun er utrolig dyktig på det hun gjør og vet hva som passer til enkelte. Det er ganske viktig for meg og sikkert mange andre. Grunnen til at jeg anbefaler Silje, er fordi man kan lett snakke med henne om «problemene»! Og nå føler jeg at problemene har forsvunnet! Jeg har flotte lepper som ser utrolig naturlige ut og flott hud som har blitt kvitt acne og arr. Med andre ord, selvtiliten er tilbake :)
Sara, Oslo

Først vil jeg bare få lov å si at det har vært en glede å treffe Silje og bli kjent med henne. Silje utstråler en utrolig inspirasjon til å gå i seg selv og kjenne på hvem man egentlig er i forhold til hvordan man ser ut.

I min jobb innen Bank og Finans er hverdagen ofte fylt med så mange gjøremål at man glemmer litt bort seg selv oppi alt ståket. Da er det viktig å ta en pust i bakken og komme i kontakt med seg selv igjen, man føler seg jo ikke «gammel» i en alder av 47 år når man engasjert stuper inn i jobb, prosjekter, kundemøter etc.  Men, en hektisk hverdag setter jo ofte sine spor selv om «gener» også får ta sin del av æren av ansiktsfurer og rynker og en litt «rusten» hud.

Etter å ha møtt Colosseumklinikken og hatt en god samtale med Silje og sammen funnet «mitt sanne ansikt», ble konklusjonen en overhud øyelokksoperasjon og Botox behandling svaret. Resultatet ble utrolig bra og i speilet kjente jeg jo igjen den karen som fortsatt er full av vitalitet og ungdommelighet, det igjen ga meg tilbake den selvtillit og selvbevissthet man trenger for å føle velvære og fornøydhet med seg selv.

Jeg ser frem til å fortsette mine behandlinger hos Silje og anbefaler Silje Austnes og Colosseumklinikken på det sterkeste til alle som synes speilet lyver litt på alderen.

Mann, oslo, 47

 

Jeg har alltid slitt med kviser og uren hud. Jeg var alltid blank i huden samtidig som jeg hadde tørre områder, og hadde prøvd det meste da jeg kom til Silje på Colloseumklinikken. Hudproblematikken gikk på selvfølelsen løs siden utseende er viktig i jobben min. Jeg ble også gravid i løpet av denne perioden,
noe som også satt sine spor på huden, og jeg så ikke frem til et langt svangerskap med kviser og uren hud.
Silje skreddersydde et opplegg for akkurat min hud, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Jeg har aldri hatt så fin og jevn hud før, og det attpåtil gjennom et svangerskap. Selvfølelsen er på topp og jeg er evig takknemlig for fantastisk service og oppfølging både før og etter behandling.

Jeg kan også anbefale Siljes kunnskaper og kyndige utførelse når det gjelder botox og Restylane behandlinger på det sterkeste. En utrolig profesjonell opplevelse å få god og riktig veiledning i forhold til hva som kan gjøres og hvor mye som bør injiseres for optimalt resultat. Jeg føler meg som et nytt og bedre menneske.

Tine, 28, Oslo

Jeg har vært hos Silje flere ganger og gjort både Restylane-behandlinger og fått flott råd om hud og kjøpt hudpleier. Hun er utrolig dyktig på det hun gjør og vet hva som passer til enkelte. Det er ganske viktig for meg og sikkert mange andre. Grunnen til at jeg anbefaler Silje, er nemlig fordi man kan lett snakke med hun om «problemene»! Og nå føler jeg at problemene har forsvunnet! Jeg har flotte lepper som ser utrolig naturlige ut og flott hud som har blitt kvitt acne og arr. Med andre ord, selvtilitten er tilbake:)

Har du lyst på en AHA-opplevelse? Kontakt Silje Austnes på Colusseum Klinikken:)

Sara, Oslo

 

Jeg oppsøkte Silje Austnes i juli 2012 og fikk anbefalt Botox, og Obagi kur. Har opplevt god service og god støtte under kuren. Opplever fantastiske resultater ¨med produktene. Jeg har anbefalt Silje til alle mine bekjente. Hun er utrolig dyktig i faget sitt.

Hilsen Grethe 49 år Oslo

Stor klem til dere alle, Silje:)
 

Du vil kanskje også like