Blogg

It`s Here! NEW Obagi Hydrate Moisturizer

Copyright Silje Austnes

Endelig har det kommet en fuktighetskrem, Obagi Hydrate moisturizer,  fra Obagi Nu-derm!

Den er en etterlengtet spesialdesignet fuktighetskrem som virkelig lever opp til Obagi navnet. Denne er perfekt for alle som bruker Obagi Nu-derm eller bare trenger en fantastisk fuktighetskrem.

NuDerm_Hydrate_CC_2_NonCust1

Obagi Hydrate moisturizer er ikke en typisk fuktighetskrem. Den har en spesiell formel so gjør at den gir en langvarig fuktbalanse i huden som gir en «all-day moisture protection». Obagi Hydrate moisturizer inneholder Hydromanil, en ingrediens som holder på vannet og gradvis gir huden fuktighet over tid. Så Obagi Hydrate moisturizer gir ikke bare huden en rask fuktbombe ved påføring, den holder på vannet i hudens forskjellige lag over tid.

Studier viser faktisk at Obagi Hydrate moisturizer holder på fuktighete i over 8 timer!

IMG_1259

Denne milde fuktighetskremen inneholder andre naturlige ingredienser som shea butter, mango butter og avocado for å bekjempte tørr hud, uten å tette porene dine. Den kan derfor brukes av alle hudtyper. Obagi Hydrate moisturizer er dermatologisk testet, og er bevist å  ikke være irriterende eller gi sensitiv hud.

BIGobagi-with-blue-backgraound.jpg

Obagi Hydrate moisturizer kan brukes både morgen og kveld for å beskytte huden din, men er også designet for å virke sammen med Obagi Nu-derm systemet. Dette er en fantastisk nyhet for alle som går på obagi Nu-derm programmet, uansett om man er på vedlikehold eller akkurat har startet på en 18 ukers Obagi Nu-derm kur. Den mykgjør og lindrer tørr og sår hud, uten å gjøre hudforyngelsen med Obagi Nu-derm kuren mindre effektiv.

Klem Silje:)

 

Du vil kanskje også like