Blogg

Vil du være demomodell?

Copyright Silje Austnes

Det er regelmessig muligheter for å være demomodell på et av q-meds mange kurs og seminarer. Som en del av den omfattende autorisasjonsordningen alle Restylane behandlere går gjennom, arrangeres jevnlig utdanningsopplegg, kurs og seminarer med både norske og internasjonale spesialister. Og der er det mulighet for å være demomodell.

Som en del av det omfattende autorisasjonsordningen alle Restylane-behandlere går gjennom, arrangeres jevnlig utdanningsopplegg, kurs og seminarer med både norske og internasjonale spesialister. Q-med trenger derfor stadig demomodeller. Du vil her få profesjonell behandling gratis. Ingenting gjøres uten ditt samtykke. Gå inn på www.facebook.com/restylanenorge og følg med selv.

Ønsker du å være demomodell på et av kursene, må du sende mail til representanten for Q-MED i Norge (Knut-Anders H. Storåsli): knut.storasli@galderma.com.

_MG_6763 copy

Husk å legge ved bilde, telefonnummer, navn og alder, samt hva du ønsker behandlet og hvorfor. Husk at du må være over 18 år, ikke være gravid eller ammende, være frisk og rask, samt ikke ha benyttet andre kopi eller permanente fillere.

Det trengs demomodeller til følgende kurs i mars 2013

Mandag 11. Mars Restylane Perlane (Behandlingsområder: Kinn, hake, ansiktskontur, nasolabiale furer = linjene fra nesen og ned til munnen)

Fredag 15. Mars Q-MED Open Eyes Master Class -> Restylane og Azzalure (BOTOX) (Behandlingsområder: Perorbitalt område = rundt øynene)

Alle kurs er i Oslo, for tid og sted kontakt knut.storasli@galderma.com :)

 

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like