Blogg

Tørr vinterhud – Ommerse Overnight recovery creme

Copyright Silje Austnes

Temperaturen svinger nesten fra time til time, iallefall her i Oslo. Selv om været kanskje er noe varmere, så kan de store temperaturforskjellene gjøre huden vår tørr, irritert og flassete.

Men isteden for å smøre på 2-3 lag med den «samme gamle» fuktighetskremen, anbefaler jeg i å investere i en effektiv krem som virkelig fungerer i vårt tørre nordiske klima!

IMG_1218

Zo skin healths Ommerse overnight recovery creme er en dyptvirkende krem som lindrer, beroliger og gir næring til huden. Ommerse Overnight recovery creme gir ikke bare ren nytelse for en tørr og irritert vinterhud, den arbeider også effektivt ved hjelp av retinol.

IMG_1220

Både mens du sover, eller ved bruk på dagtid, Ommerse overnight recovery creme arbeider med å reduserer fine linjer og rynker. I tillegg inneholder denne fantastiske kremen fra zo skin health ceramider som gir næring, og beroligende ingredienser som demper rødhet og irritasjon i huden.

Kun et «pump» er nok til hele ansiktet!

IMG_1221

Den er super både til dag og natt nå på vinteren, da huden trenger litt ekstra pleie. For en enda mer lukseriøs behandling, bruk den sammen med Ossential Grovth factor serum og Olluminate intense eye repair fra Zo Skin health. Glem heller ikke å bruke høy solfaktor hver dag, også nå på vinteren:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like