Blogg

Henne Vakker vår-2013

Copyright Silje Austnes

Jeg er med i denne utgaven av skjønnhetsbladet «Henne Vakker».

IMG_1174

Trygghet er viktig etter behandling med Botox og Restylane injeksjoner. I denne utgaven av Henne vakker kan dere lese mine tips for riktig etterbehandling etter kosmetiske behandlinger.

IMG_1175

IMG_1177

Det er alltid veldig hyggelig å bli brukt som kilde innen sitt fagfelt, spesielt når man brenner for jobben sin! Dere husker kanskje den knallflotte før og etter saken jeg bidro med i forrige utgave av Henne Vakker? Det var min kjære pasient Silje Martinsen som ble ny med Obagi Nuderm og Obagi Bluepeel:)

IMG_1176

Jeg fikk forresten levert en stor nydelig blomsterbukett på klinikken denne uken, den var så flott at jeg må bare legge den ut her. Tusen takk Gry, jeg er glad for at du er så fornøyd etter behandlingen:)

IMG_1166

Klem Silje:)

 

Du vil kanskje også like