Blogg

Benzoyl peroxid

Copyright Silje Austnes

Uansett hudtype, de fleste av oss sliter med kviser i perioder. Noen har større utbrudd jevnlig, mens andre får en liten kvise i ny og ne. Dette skjer uansett om man er 15 år eller 45 år. Da er det viktig å ha noe som virkelig forebygger og behandler kviser effektivt.

43019-Reasons-for-acne-600x250

En god hudpleierutine er viktig, i tillegg til behandling av fet hud hos de som har det.

Men det er en medisinsk krem som er overlegen i forkjempelsen av kviser, det er Obagi Clenziderm Terapeutic lotion.

obagi_clenziderm_therapeutic_lotion

Clenziderm Terapeutic lotion er et legemiddel med 5% benzoyl peroksid. Den angriper P.acne  bakterien som lager betennelsen som gir akne og kviser. Den reduserer også lengden på eksisterende akne og kvise utbrudd, å reduserer raskt rødhet.

acne3BA1

Clenziderm Terapeutic lotion inneholder en patentert, flytende form for benzoyl peroxid som er 1/10 000 ganger tynnere enn de andre formene for benzoyl peroksid på markedet (f.eks baciron på apoteket). Dette gjør at Terapeutic lotion trekker raskt inn, angriper kilden til betennelsen (P.acne bakterien) og reduserer selv de kraftigste akneutbrudd etter allerede 2 uker.

Clenziderm-Compare

Terapeutic lotion kan brukes periodevis eller hver dag for de som behøver det, og smøres på utsatte områder i et tynt lag, før din daglige hudpleierutine. Bruk alltid en høy solfaktor i tillegg.

Denne kremen holder faktisk meg omtrent kvisefri året rundt, Terapeutic lotion er en reddende engel for min akne-glade hake. Husk at om du allerede har eksisterende aknearr, kan disse behandles med f.eks Obagi nuderm, obagi bluepeel eller Restylane.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like