Blogg

Exfoderm / Exfoderm forte

Copyright Silje Austnes

 Føler du deg gusten og grå i huden? Kanskje har du i tillegg sorte prikker og små kviser? Da har Obagi Nu-derm et «must have» produkt for for din daglige hudpleie!

Korrigering er vesentlig for å redusere gammel og grov hud, slik at aktive stoffer kan trenge inn i huden og bidra til økt produksjon av kollagen og elastin, jevnere hudtone og overflate, samt forbedret blodsirkulasjon og fuktighet i huden.

2slide1_600x450

Exfoderm er en eksfolierende dagkrem som øker avskallingen (eksfolieringen) av døde hudceller, særlig i områder med store porer, sorte prikker, nupper/kviser, grov og forhornet hud. Exfoderm fjerner død hud på hudens overflate, slik at aktive hudkremer (f.eks a-vitaminsyre eller vitamin-c serum) kan trenge bedre og dypere inn i huden. Dette bidrar også til at tilstoppede porer, en vanlig årsak til kviser, åpnes. Exfoderm inneholder phytansyre, som er mildere, men like effetiv som AHA syre. Den reduserer sorte pirkker, store porer og fjerner grå/gusten hud.  Resultatet blir en klarer, jevnere og sunnere hud.

obagi-nu-derm-exfoderm-

I tillegg har Obagi Nu-derm nå kommet med Exfoderm Forte, en sterkere variant for de med fet og/eller grov hud. Denne inneholder AHA-syrer, 6% glycolsyre og 4% melkesyre, noe som gjør at den klarer å trenge dypt ned i selv den groveste, solskadede og/eller feteste hud. Exfoderm forte gir, som den orginale Exfoderm, økt eksfoliering av døde hudceller slik at cellefornyelsen fremmes og resultatet blir en klar, jevn og sunn hud.

obagi-nu-derm-exfoderm-forte

Exfoderm/Exfoderm forte bør være en del av din daglige hudpleie, uansett om du bruker «vanlig hudpleie», Zo skin health eller Obagi nu-derm:)

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like