Blogg

Slik får du myke og delikate vinterlepper

Copyright Silje Austnes

Sliter du med tørre lepper som flasser?

Mange går hele vinteren med tørre og sprukne vinterlepper. Grunnen: Tørt og varmt inne, tørt og kaldt ute.. Leppene mister mye fuktighet og den naturlige spensten, og blir dermed også mindre i volum hos mange. Huden på leppene er nemlig mye tynnere enn huden i ansiktet og på resten av kroppen. Derfor er derfor svært viktig å ta godt vare på leppene om vinteren, ikke bare huden i ansiktet.

bilde.kk.no

Hyaloronsyren i Restylane gir et naturlig og vakkert resultat, å kan behandle ulike behov. Restylane lip refresh er fantastisk for å gi leppene «plumpen» tilbake uten å forstørre leppen. Ved å injisere en liten mengde Restylane lip refresh like under leppens hudoverflate får leppene fuktighet, blir rødere og blir supermyke. Naturlige perfekte lepper, ingen unaturlige «ande-lepper».

lips_before_after

Trygghet er viktig, oppsøk en sertifisert Restylanebehandler.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like