Blogg

Se & Hør: Goldie Hawn

Copyright Silje Austnes

IMG_1096

Goldie Hawn var svært naturlig og vakker i sine tidlige år som skuespiller, men har de siste tiårene blitt bitt av hollywood-bassillen og tatt for mye kosmetiske inngrep i ansiktet. Jeg ble kontaktet av Se & Hør for å gjøre min vudering, på hva denne engang så flotte skuespillerinnen, har gjort av behandlinger på leppene sine.

IMG_1093

Hun hadde flotte naturlige fyldige lepper tidligere, men istedenfor å bevare leppenes opprinnlige form ved hjelp av små injeksjoner med for eksempel filleren «Restylane» (hyaloronsyre), har hun mest sannsynlig sprøyet inn en permanent filler i leppene. Collagen eller sillikon var vanlige fillere å bruke i Hollywood kvinnenes lepper noen tiår tilbake, dette permanente fyllstoffer som øker leppens volum.

IMG_1094

Men ved injeksjon av slike type fillere vil det alltid dannes arrvev som gjør leppene stive, klumpete og gir et unaturlig resultat. Som man ser på bildet har Goldie Hawns lepper blitt stive og leppens naturlige form er ødelagt. Dette gir et lite pent anatomisk resultat og Golde Hawns lepper er ødelagt for livet, da permanente fillere er svært vanskelig å fjerne uten å ende opp med mye arr. Hun har fått såkalte «duck-lips», noe som er et lite ønsket resultat. Hun var en gang en vakker kvinne, men i sin iver etter evig ungdom har hun endt opp med å se eldre og lite tiltalende ut etter min mening.

Gå til en ID godkjent og dyktig behandler, så unngår du feilbehandling og lite vellykkede resultater.

Restylane i leppene gir naturlige og vakre lepper, etter din naturlige anatomi.

Klem Silje:)

 

Du vil kanskje også like