Blogg

Hverdagsluksus i vinterkulden

Copyright Silje Austnes

Mange føler seg grå og gusten i huden nå på vinteren, men ikke alle ønsker å bruke sterkere syrekremer eller ta en kjemiske peelinger for å få gløden tilbake. Da finnes det andre lukseriøse alternativer for deg som ønsker det beste for huden.

Ossential Growth Factor Serum, fra ZO skin health, er fantastisk for en mild men effektiv reperasjon av huden. For å bremse aldring og reparere huden, bruker dette serumet to proprietære peptider for å få huden til å produsere mer collagen. Sammen med retinol og aminosyrer, ingredienser som er kjent for å styrke produksjon av kollagen og styrke cellefunksjonen, kan kollagenforringelsen reduseres og hudens elastisitet gjenopprettes.

IMG_1017

Med Ossential Growth Factor Serum oppleves huden yngre, med mer spenst, jevnere tone og færre fine linjer og rynker.

Jeg har selv brukt dette serumet på dagtid nå i vinter,  og det er virkelig et askepott-serum. Fløyelsmyk finish, deilig glød, I love it! En fryd for både hud og velvære! Men det er dyre dråper så det er virkelig hverdagsluksus til den kresne;)

IMG_0984

Kanskje en perfekt julegave til noen du er ekstra glad i..

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like