Blogg

Fet hud i T-sonen?

Copyright Silje Austnes

Sliter du med fet hud i T-sonen?

Det er  vinter å mange sliter med tørr hud i kinn og rundt øynene, men blir blank og fet i pannen, på nesen og kanskje haken (t-sonen) utover dagen.

Høy talgproduksjon kan føre til hudproblemer som oppblomstring av kviser, hudormer og forstørrede porer. Så istedenfor å ta på x antall lag med pudder, for å skjule den blanke huden, forebygg heller problemet enkelt og greit hjemme på badet!

Offects TE-pads Acne pore treatment fra Zo Skin health inneholder 2% salisylsyre som reduserer talg og øker eksfolieringen av døde hudceller som tetter igjen porene, som resulterer i sorte prikker og/eller acne. Den inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud, noe som mange opplever om vinteren. Den både forebygger og behandler fet hud og sorte prikker/acne.

 

Zo skin healths  «Offects TE-pads Acne pore treatment» er dessuten svært enkel å bruke! Først renser du huden godt, ta så en «pad» å stryk over panne/nese/hake.  Ta deretter på din daglige hudpleierutine. Husk solfaktor, verdens beste anti-age krem:)

«Offects TE-pads Acne pore treatment» holder talgproduksjonen din regulert, slik at du ikke blir like hurtig blank i t-sonen som før, i tillegg reduserer t-pads størrelsen på porene og hjelper til å holde sorte prikker og acne i sjakk.

 Et «must»  i hudpleierutinen for alle som sliter med kombinert eller fet hud. Uansett årstid!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like