Blogg

Best i test på Side2.no!

Copyright Silje Austnes

ZO Skin Health ORaser Body Emulsion

Dette lover produktet: Dette er uten tvil den beste fuktighetskremen tilgjengelig uten resept. Den forhindrer tap av fuktighet og gjenvinner hudens ungdommelige utseende, tekstur og tone med retinol, ceramider og emollients. En antioksidant-rik krem med melkesyre som gjør utsatte områder mykere. Dette er næring fra topp til tå. Hvis du bruker Oraser ® Body Emulsion umiddelbart etter barbering, vil huden din prikke i ca 5 sekunder. Det er bare melkesyren som jobber.
Påfør over hele kroppen (fra halsen og ned), etter dusjing, mens huden fortsatt er litt fuktig. Spesiell oppmerksomhet kan gis til albuer, knær og føtter.Pris: 790 kroner
Side2 mener: Denne fuktighetskremen er noe utenom det vanlige. Når du smører denne på spesielt tørre områder på huden vil du merke umiddelbar virkning. Vi testet kremen på litt sår hud under armene, og etter kort tid var huden helt silkemyk igjen. Kremen lukter ikke spesielt godt, men det spiller ingen rolle, så lenge den jobber så bra i huden som det den gjør. Flasken koster litt, men hvis du bruker den mest på de utsatte tørre partiene på kroppen, vil den vare lenge. Dette er en krem som virkelig er å anbefale, og det er lett å bli hekta, når du oppdager hvor fantastisk den er på huden din.  http://www.side2.no/mote/article3170583.ece

 

FAVORITT: ZO Skin Health ORaser Body Emulsion gjør underverker for huden.

Jeg mener: ZO Oraser Body Emulsion bevarer fuktighet og jevner ut hudtonen. Med retinol, ceramider, melkesyre og mykgjørende ingrendienser, blir huden eksfoliert, tilført næring og fuktigheten bevares. Dette er kanskje den beste reseptfrie kremen som finnes for kroppen, for ikke bare gir den spensten tilbake i huden, den er også god på behandling/forebygging av strekkmerker:)

Nå har den også kommet med ny deilig duft, luksus på tube!

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like