Blogg

Obagi Decolletage

Copyright Silje Austnes

De fleste kvinner har opplevd det, eller vil oppleve det etter hvert: Å våkne opp etter en god natt søvn, med lange linjer/rynker mellom brystene eller på brystkassen. Disse linjene blir etter hvert statiske, det vil si at linjene blir sittende konstant. Når man er yngre forsvinner de ofte etter noen timer etter man har stått opp, men jo eldre vi blir så blir linjene varige.

Ung hud inneholder proteinene kollagen som holder huden stram og elastin som gir huden spenst.  Disse to proteinene er tvunnet sammen i en støttestruktur som gjør huden fast, jevn og motstandsdyktig mot rynker.  Fra begynnelsen av 20-årene produserer kroppen mindre elastin og huden blir slappere og mindre elastisk.  Resultatet er at de første rynkene viser seg.

Huden på bryst og hals, også kalt décolletage, er spesielt sårbar for synlig aldring.  Den er tynnere, mindre fuktig og beskyttes mindre mot sol.  Resultatet kan bli en stor kontrast mellom et godt ivaretatt ansikt og en hals og et bryst preget av mørke flekker, linjer og rynker.

Obagi ELASTIderm Décolletage er et hudforbedrende program for bryst og hals.  Jevnlig bruk bidrar til å redusere:
  • Mørke flekker
  • Fine linjer
  • Rynker

Obagi ELASTIderm Décolletage inneholder patenterte ingredienser som gjenoppretter sunn hud på hals og bryst:

– Bi-mineral Kompleks, en patentert teknologi med sink og kobber som gjenoppretter elastin og bygger kollagen.

– Malonsyre i patentert formulering som bidrar til å stimulere produksjonen av sunne hudceller.

Obagi ELASTIderm Décolletage passer for alle hudtyper og kan enten brukes alene som et hudforbedrende program eller i kombinasjon med behandlinger som kjemisk peel, laserbehandlinger og kirurgiske inngrep.

Klem Silje:)

Du vil kanskje også like